Glascoating voor uw auto is: Bescherming en schoonheid

Uw auto’s lak ondergaat dagelijks veel uitdagingen. Wat als u uw auto beter kon beschermen en tegelijkertijd zijn uitstraling kon behouden? Glascoating, ook bekend als autocoating, biedt de oplossing. Deze technologie gebruikt barrières met beschermende eigenschappen, gemaakt van siliciumdioxide, hetzelfde materiaal als glas. Deze coating is waterafstotend en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

Hoe werkt glascoating?

Siliciumdioxide vormt de kern van glascoating. Het wordt op nanoniveau op de lak aangebracht, waardoor het diep doordringt en zich stevig hecht. Deze beschermlaag weerstaat weersinvloeden, zoals regen, hagel en vogelpoep. Glascoating houdt uw auto er niet alleen als nieuw uit, maar heeft ook doeltreffende effecten op de lak. Het sluit de poriën, waardoor teer, vogelpoep en andere verontreinigingen niet hechten. Bovendien maakt de coating uw auto waterafstotend, waardoor vuil minder kans krijgt.

Waarom glascoating en geen wax?

In vergelijking met wax biedt glascoating langdurige bescherming. Waxlagen zijn dunner, minder krasbestendig en moeten vaker worden vernieuwd. Glascoating daarentegen blijft jarenlang effectief, waardoor uw auto beter beschermd is tegen vuil, krassen en UV-straling.

De voordelen van glascoating:

  • Beschermt tegen vuil, krassen en UV-straling.
  • Waterafstotende laag voorkomt vuilaanhechting.
  • Duurzaamheid: kan jaren meegaan bij correcte toepassing.
  • Behoudt de glans zonder frequent poetsen.
  •  

Waar op te letten bij glascoating?

Glascoating vereist zorgvuldige toepassing op een schone, stof- en krasvrije auto. Autopoetsbedrijf Werts biedt een stofvrije omgeving in Cuijk, waar uw auto de optimale bescherming krijgt.

Een waardevolle investering voor uw auto

Geld besteden aan glascoating is een investering in de bescherming en uitstraling van uw auto. Door de kristallen in de coating blijft uw auto langer mooi, vereist minder frequent wassen en is beter beschermd tegen krassen. Glascoating is de meest waardevolle investering voor uw auto.

Autopoetsbedrijf Werts

Dé glascoating specialist van Nederland